П`ятниця, 26.04.2024, 03:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Вересень » 25 » Вітаємо зі святом - Днем Позашкілля!
10:51
Вітаємо зі святом - Днем Позашкілля!

Шановні педагоги позашкільники!

Щиро вітаємо Вас із професійним святом - Днем позашкільника та висловлюємо щиру подяку за вклад у розвиток унікальної ланки в системі безперервної освіти – позашкільного навчання!

Позашкільна освіта розвиває здібності й таланти, здійснює патріотичне виховання, готує до життя в сучасних умовах. Гуртки допомагають нашим дітям у розвитку особистості, їх самореалізації та професійному самовизначенні. Саме позашкілля у творчості та натхненні навчає й формує українську юнь. Саме завдяки  педагогам-позашкільникам діти мають можливість жити омріяним творчим життям, а простіше кажучи, втілювати мрії щодо своїх захоплень. Саме до нас біжать дітлахи не тому, що треба, а тому, що цікаво, захопливо, емоційно й корисно!

Пишаємось нашими гуртківцями, їхньою творчістю, талантами, наполегливістю на своєму шляху до здійснення мрій, бо талановиті діти – результат роботи висококваліфікованих педагогів, які не просто вчать, а надихають своїх вихованців особистим прикладом, долучають до мистецтва, краєзнавства та громадської роботи.

Найціннішим досягненням педагогів-позашкільників є усміхнена, щаслива дитина, яка реалізується через творчість і радує своїми успіхами.

Вітаємо сьогодні і тих педагогів, які в свій час були дотичні до освітнього процесу у закладах позашкільної освіти.

Дорогі позашкільники!

Дай, Боже, вам людей на життєвому шляху хороших, очей допитливих, достойних умов праці, натхнення в роботі, здоров’я міцного, миру Вашим родинам! Бажаємо Вам невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів, талановитих вихованців.

Підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоров’я, серце, сповнене любов’ю та добра, натхненна думка й щирі почуття.  Нехай людська шана буде подякою вам за плідну працю та вміння творити добра.

 

                                                                       Адміністрація закладу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 343 | Додав: rbsh | Теги: Будинок школяра Прилуцької районної | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 SergDaymn  
0
<a href=http://zmkshop.ru/stati/stroitelstvo-metallokonstruktsiy-sportivnogo-tsentra/>отличие мачты от башни</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Новини освіти
Пошук
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz