Понеділок, 29.04.2024, 12:50
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Листопад » 15 » Семінар директорів про "Стратегію розвитку позашкільної освіти в умовах сучасного освітнього простору»
16:43
Семінар директорів про "Стратегію розвитку позашкільної освіти в умовах сучасного освітнього простору»

«Стратегія розвитку позашкільної освіти в умовах сучасного освітнього простору», саме під такою назвою 14 листопада директор районного Будинку школяра Мирослава Шматко взяла участь у обласному семінарі практикумі директорів позашкільних навчальних закладів області, який відбувся на базі  Ніжинського  Будинку дітей та юнацтва.

З вітальними словами до учасників семінару звернулися заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко та заступник начальника управління освіти Ніжинської міської ради Надія Пономаренко.

Про методичний супровід та програмне забезпечення закладу позашкільної освіти ознайомила Лариса Дейдиш, завідуюча сектором змісту позашкільної освіти і гурткової роботи відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту позашкільної освіти та виховної роботи Інституту модернізації змісту освіти

Петро Степовик, керівник Чернігівського відділення Міжнародної асоціації позашкільної освіти, директор КПНЗ "Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді" ознайомив з діяльністю Міжнародної асоціації позашкільників, її принципами та завданнями.

Директори закладів обмінялися досвідом роботи, висловили свої пропозиції щодо сучасної концепції позашкільної освіти, обговорили стан та перспективи розвитку позашкілля. Головна увага надавалась питанням забезпечення прав дітей на позашкільну освіту, нормативно-правового, навчально-методичного, матеріально-технічного забезпечення.  Адже саме живе спілкування з спеціалістами такого рівня дає змогу дати відповіді на актуальні проблеми та завдання позашкілля.

Плідно та ефективно промайнув час, а потім гості семінару мали змогу насолодитися виступами кращих творчих колективів Ніжинського Будинку дітей та юнацтва.

 

Переглядів: 208 | Додав: rbsh | Теги: районний Будинок школяра, семінар директорів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Новини освіти
Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz