П`ятниця, 10.05.2024, 02:05
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 24 » Результати проведення конкурсу з флористики і фітодизайну
16:41
Результати проведення конкурсу з флористики і фітодизайну

З метою формування в учнів дбайливого ставлення до природи, створення художнього образу інтер’єрів навчальних закладів за допомогою флористичного мистецтва, формування практичних умінь та навичок учнів по створенню флористичних робіт, обміну кращим досвідом роботи учнів з флористики та фітодизайну 20 жовтня 2017 року районним Будинком школяра була проведена виставка – конкурс з флористики та фітодизайну «Чаруюча краса природи». 

  Всього на конкурс було представлено 52 роботи: 41 робота із 12 шкіл (Дідівської, Дубовогаївської, Линовицької,  Малодівицької, Охіньківської, Сухополов’янської, Сергіївської, Яблунівської ЗОШ І-ІІІ ст., Замістянської, Великодівицької, Канівщинської, Подищанської ЗОШ І-ІІ ст.) та 11 робіт Будинку школяра (у трьох вікових категоріях: молодша 6-10 років, середня 11-13 років, старша 14-16 років та у різних номінаціях: топіарії, картини, ікебани, обереги, панно, композиції із сухоцвітів та живих квітів, змішані техніки. Представлені композиції були виконані з природного матеріалу, живих та сухих рослинних матеріалів з додаванням різноманітних аксесуарів.

       Журі конкурсу відзначили роботи учнів Сухополов’янської,   Линовицької, Дубовогаївської, Дідівської та вихованців Будинку школяра,  які відрізнялися розкриттям теми, емоційністю, вирізнялися  якістю виконання, оригінальністю задуму.

До участі у таємному голосуванні, яке організувала адміністрація закладу, долучилися всі бажаючі, щоб визначити приз глядацьких симпатій. Всього у голосуванні взяли участь 180осіб. За підсумками голосування І місце, набравши 22 голоси, отримала колективна робота «Лісова казка» вихованців гуртка «Декор» районного Будинку школяра (учні Дідівської ЗОШ І-ІІІст.,керівник Жежерун Євгенія Михайлівна).  ІІ місце учасники голосування віддали «Таємничій леді» творчій роботі у складі Бойко Анни, Бордюг Вікторії, Харченко Юлії (учениць Линовицької ЗОШ І-ІІІст.), набравши 17голосів, ІІІ місце розділили між собою учні Сергіївської ЗОШ І-ІІІст. (робота з перців «Квітуча Україна») та Дубовогаївської ЗОШ І-ІІІст.(робота з кукурудзяного листя «Найбільше щастя для дитини-щаслива дружняя родина…»), набравши по 15 голосів.

Виходячи з висновків журі конкурсу визначили переможців:

У молодшій віковій категорії (від 6 до 10 років)

Гран Прі

- творча група у складі вихованців гуртка «Декор» районного Будинку школяра за роботу «Лісова казка» у номінації «Композиція з природного матеріалу» (керівник гуртка Жежерун Є.М.)

 

 І місце

  • колективна  робота «Золотава осінь» та «Спасибі, осене, що ти в нас є…» учнів 3 класу Сухополов’янської ЗОШ І-ІІІст.( у номінації «Топіарії» та «Квіткова композиція» (керівник Петренко Ю.М.)
  • колективна робота  «Плете осінь рукавички з бабиного літа» учнів 3 класу Подищанської ЗОШ І-ІІст. у номінації «Картина з насіння» (керівник Музиченко С.Ф.)

       зайняте ІІ місце

  • Руденко Валерія, учениця Дідівської ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Дерево життя» та «Уночі не сплять сови та сичі» у номінації «Топіарії» та «Композиція з природного матеріалу» (керівник Федоренко О.М.)
  •   колективна робота «Осінні квіти» учнів 2,4 класу Яблунівської ЗОШ І-ІІІст. (класовод Боровик О.О.)
  • творча група у складі Кривич Олени, Ушенко Анастасії за роботу «Осіннє сонечко» у номінації «Композиція з овочів і квітів» (керівник Михайліченко Л.А. вчитель трудового навчання)
  • колективна робота «Квітуча Україна» учнів початкової ланки Сергіївської ЗОШІ І-ІІІст. у номінації «Композиція з овочів»( класоводи початкової школи)

 ІІІ місце

  • Семикін Євген , учень 4 класу Сухополов’янської ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Підем –підем садом, городом привітаємось з усім нашим родом» у номінації «Композиція з ягодів та сухоцвітів» (класовод Шкарупа О.В.)
  • Савченко Тетяна, учениця Дубовогаївської ЗОШ І-ІІІст. з роботу «Я маленький їжачок маю безліч голочок» у номінації «Картина із круп» (керівник Кутова А.В.)
  • колективна робота учнів Малодівицької ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Подарунок лісовичка» у номінації «Оберіг» (керівник Бугай В.О.)

  У середній віковій категорії (від 11 до 13 років):

 І місце

  • Каїка Дар’я, учениця Дубовогаївської ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Подарую квіти білі , з неба зорі золоті…» у номінації «Топіарії» керівник      Лисняк Л.І.
  •  творча група у складі Лісового Олега та, вихованців гуртка районного Будинку школяра за роботу «Шипшиновий вечір» у номінації «Композиція з природного матеріалу»  (керівник гуртка Михайліченко Ю.С.)
  •  
  •   Панченко Ангеліна, вихованка гуртка районного Будинку школяра , ученицю Білорічицької ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Сон сови» у номінації «Аплікація» (керівник гуртка Панченко В.Г.)
  •  

       За зайняте ІІ місце

- Каленіченко Анна, учениця Дідівської ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Гармонія півоній»  у номінації «Ікебана» (керівник Каленіченко Л.В.)

- Небрат Світлана, учениця Дідівської ЗОШ І-ІІІст. за роботу «У ведмедів у бору» у номінації «Композиція з природного матеріалу» (керівник Федоренко О.М.)

 - Шатських Євгеній, учень Линовицької ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Лісова поляна» у номінації «Композиція з природного матеріалу»

 ІІІ місце

- Лісовець Іванна, учениця3 класу Яблунівської ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Ніжність у номінації «Квіти в гліцерині»(квіткова консервація)

- творча група у складі Мазуренко Марини та Павленко Світлани, учениць Замістянської  ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Осіння феєрія» у номінації «Ікебана» (керівник Сич Л.О.)старша вікова категорія (від 14 до 17 років)

Гран Прі

- колективна група учнів 10 класу Дубовогаївської ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Найбільше щастя для родини - щаслива дружняя родина» у номінації «Композиція» (керівник Верза Л.М.)

І місце

- творча група у складі Бойко Анни, Бурдюг Вікторії, Харченко Юлії учениць Линовицької ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Таємнича леді» у номінації «Ошибана» (керівник Силенко Н.П.)

- Лазоренко Ірина, учениця Линовицької ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Фантазія»  уномінації «Аплікація з насіння та круп» (керівник Лазоренко Л.В.) 

- колективна група  вихованців природничо-біологічного гуртка районного Будинку школяра, учнів Івківської ЗОШ І-ІІІ ст.за роботу «Дерево щастя» у номінації «Топіарії» (керівник Кабанова М.О.)

 ІІ місце

- Буцола Анастасія, вихованка гуртка районного Будинку школяра, ученицю Малодівицької ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Стежиною додому...» у номінації «Панно»(керівник гуртка Дерев’янко Я.С.)

 ІІІ місце

- творча група у складі Крупніченко Марини та Левченко Діани, вихованок гуртка районного Будинку школяра, учнів Богданівської ЗОШ І-ІІІст. ім. Григорія Ващенка за роботу «Жага до життя» у номінації «Композиція» (керівник Кодола О.В.)

  Лауреати  конкурсу та нагородити грамотами районного Будинку школяра 

У молодшій віковій категорії (від 6 до 10 років)

- Масьома Роман, учня Дідівської ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Подих осені» у номінації «Композиція» керівник Федоренко О.М.

                       У середній віковій категорії (від 11 до 13 років)

-  Нюнька Ілля, учень Сухополов’янської ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Осінній букет для нареченої» у номінації «Букет» керівник Молокова  Т.М.

 

                   У старшій віковій категорії (від 14 до 17 років)

 - колективна робота «Осінній оберіг», учнів Сухополов’янської ЗОШ І-ІІІст. у номінації «Оберіг» (керівник Негрій І.М.)

- творча група у складі Артюх  Дарії, Лизогуб Анни, Вахнюк Анни, учениць Охіньківської ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Осіння феєрія» у номінації «Композиція» (керівник Абдулаєва Т.М.)

 

- Кальян Анастасія, учениця Великодівицької ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Корзина з квітами» у номінації «Аплікація з насіння» (керівник  Парубець В.М.)

   26.10.2017р. за підсумками Конкурсу буде проведено  семінар - практикум   для керівників гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, вчителів, відповідальних за участь у конкурсах даного спрямування

Переглядів: 602 | Додав: rbsh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Новини освіти
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz