Неділя, 19.05.2024, 12:28
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 7 » Про районний конкурс «STOP СНІД - 2017»
19:24
Про районний конкурс «STOP СНІД - 2017»

   Підведені підсумки районного конкурсу «STOP СНІД - 2017», який проходив 24 листопада 2017 року серед учнів (вихованців) закладів загальної середньої, позашкільної освіти.  Конкурс «STOP СНІД- 2017»  проводився з метою активізації роботи з молоддю з метою позбавлення шкідливих звичок та впровадження здорового способу життя, відповідального ставлення до власного здоров’я та здоров’я оточуючих, утвердження принципів загальнолюдської моралі, залучення до програм створення інформаційного поля протидії розповсюдження ВІЛ- інфекції у підлітковому середовищі

Конкурс проводився за двома номінаціями: «Твій вибір», який передбачав виготовлення плакатів та світлин, направлених на популяризацію відповідального ставлення до власного здоров’я та «Інформаційний простір», що передбачав складання слоганів, виготовлення флаєрів, анімаційних роликів, аудіо- та відео- кліпів, направлених на протидію розповсюдження ВІЛ-інфекції.

 На розгляд журі  було подано 34 роботи із закладів загальної середньої освіти (Білорічицька, Дубовогаївська, Линовицька, Лісовосорочинська, Сергіївська, Сухополов’янська ЗОШ І-ІІІст. Ладанська гімназія та Голубівська ЗОШ І-ІІст. та 16 робіт вихованців гуртків районного Будинку школяра (на базі Білорічицької, Богданівської, Дідівської, Линовицької, Охіньківської, Сухополов’янської, Ладанської гімназії). Конкурсні роботи були спрямовані на популяризацію, пропаганду та роз’яснення серед молоді переваг здорового способу життя, формування безпечної поведінки, збереження власного та здоров’я оточуючих, привернення уваги громадськості до  людей , які живуть з ВІЛ-СНІД.

 За підсумками роботи журі Конкурсу визначені  переможці та нагороджені  грамотами районного Будинку школяра

У номінації «Твій вибір» плакати, малюнки, світлини

Розділ «Малюнок»

І місце

- Чорномаз Оксана, учениця 11 класу Сухополов’янської ЗОШ І-ІІІст. за малюнок «Символ життя»(керівник Макаренко О.М.)

- Лазоренко Ірина, вихованка гуртка образотворчого мистецтва «Художня школа» за малюнок «На хвилі спустошення» (керівник Лябах Р.В.)

ІІ місце

- Комар Марина, вихованка гуртка образотворчого мистецтва «Художня школа» за малюнок «Втрата сенсу життя» (керівник Лябах Р.В.)

Розділ «Плакат»

ІІ місце

- Кондратенко Владислав, учень Голубівської ЗОШ І-ІІст. за плакат «Снід - це не вирок» (керівник Кондратенко С.П.)

 - Савченко Юлія, учениця 11класу Сухополов’янської ЗОШ І-ІІІст. за плакат «Прояви турботу та обачливість» (керівник Макаренко О.М.)

- Панченко Ангеліна, учениця Білорічицької ЗОШ І-ІІІст. за плакат «Минуле і майбутнє» (керівник Шатон О.О.)

- Єгоров Антон, учень 8 класу Сухополов’янської ЗОШ І-ІІІст. за плакат «Обери життя» (керівник Макаренко О.М.)

- Валько Олексій, учень 8 класу Сухополов’янської ЗОШ І-ІІІст. за плакат «На крилах життя» (керівник Макаренко О.М.)

- Олійник Яна, вихованка гуртка декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва районного Будинку школяра за плакат «Стоп – СНІД» (керівник Кодола О.В.)

ІІІ місце

- Подолей Ангеліна, учениця 6 класу Сухополов’янської ЗОШ І-ІІІст. плакат «На крилах життя» (керівник Макаренко О.М.)

- Дзюбенко Вікторія, учениця Сергіївської ЗОШ І-ІІІст. за плакат «Твій вибір» (керівник Нечитайло Н.П.)

Розділ «Світлини»

І місце

- Чернега Євген, вихованець гуртка «Декор» районного Будинку школяра, учня Дідівської ЗОШ І-ІІІст. за світлину «Снід – життя» (керівник Жежерун Є.М.)

- Жмака Володимир, вихованець екологічного гуртка районного Будинку школяра, учня Охіньківської ЗОШ І-ІІІст. за світлини «Вогник надії», «Я подолаю», «Ти не один» (керівник Жмака С.В.)

ІІ місце

- Грицаненко Карина, вихованка гуртка «Декор» районного Будинку школяра учениця Дідівської ЗОШ І-ІІІст. за світлину «Зупинимо СНІД» (керівник Жежерун ЄМ.)

 - Супруненко Людмила, учениця Лісовосорочинської ЗОШ І-ІІІст. за світлини «Здоровий спосіб життя», «Здорова нація», «Запорука здоров’я»

ІІІ місце

- творча група у складі Покришки Катерини та Вапельника Іллі, учнів Ладанської гімназії за світлину «Молодь за життя без СНІДу» (керівник Балабуха О.І.)

- творча група у складі Копаниці Романа, Збанацької Тетяни, Колдобенко Анни, вихованці гуртка «Декор», районного Будинку школяра, учнів Дідівської ЗОШ І-ІІІст. (керівник Жежерун ЄМ.)

У номінації «Інформаційний простір» (флаєри, відео  , слогани)

Розділ флаєри

І місце

- творча  група у складі Вакуленка Дмитра та Нощенка Богдана, вихованці екологічного гуртка районного Будинку школяра , учнів Івківської ЗОШ І-ІІІст. за флаєр «Снід – це прірва» (керівник Кабанова М.О.)

- Ляшенко Вікторія, вихованка краєзнавчого гуртка районного Будинку школяра, учениця Ладанської гімназії за флаєр «Зупинимо СНІД, доки він не зупинив нас» (керівник Поліщук В.М.)

ІІ місце

- Жмака Володимир, вихованець екологічного гуртка районного Будинку школяра, учень Охіньківської ЗОШ І-ІІІст. за флаєр «Снід не передається , коли ви…»(керівник Жмака С.В.)

За зайняте ІІІ місце

- Пазич Віктор, учень Линовицької ЗОШ І-ІІІст. «Це стосується кожного» (керівник Педорич В.М.)

- творча група вихованців екологічного гуртка районного Будинку школяра, учні Охіньківської ЗОШ І-ІІІст. за флаєр «Міфи та реальність» (керівник Жмака С.В.)

Розділ відео-  

І місце

- творча група у складі Вакуленка Дмитра та Нощенка Богдана вихованці екологічного гуртка районного Будинку школяра, учнів Івківської ЗОШ І-ІІІст. за відео  «Снід – це прірва» (керівник Кабанова М.О.)

-  творча група вихованців екологічного гуртка районного Будинку школяра, учні Охіньківської ЗОШ І-ІІІст. за відео   «Снід – це не вирок» (керівник Жмака С.В.)

ІІ місце

- Силко Андрій, учень Линовицької ЗОШ І-ІІІст. за відео  «Не дай СНІДу шанс» (керівник Педорич В.М.)

ІІІ місце

- Доброштан  Іван, учень Линовицької ЗОШ І-ІІІст. за відео «Зупинимо СНІД доки він не зупинив нас» (керівник Доброштан Н.М.)

- Комар Марина, учениця Линовицької ЗОШ І-ІІІст. за відео «Ми обираємо життя» керівник Комар В.А.)

Розділ слогани

І місце

- Горбач Анастасія, учениця Дубовогаївської ЗОШ І-ІІІст. за слоган «Обираємо вірний шлях» (керівник Ніколенко Т.М.). 

Вітаємо переможців!

Відео робіт : https://www.youtube.com/watch?v=q3P-tU7cw1E&feature=share – «Снід – це прірва» 

https://youtu.be/w11I_HxXZAY - "Снід – це не вирок"

https://www.youtube.com/watch?v=SAUVwW-Jt9Y  "Не дай сніду шанс"

«Зупинимо СНІД поки він не зупинив нас» https://www.youtube.com/watch?v=L50Edv1QCYY

«Ми обираємо життя» https://www.youtube.com/watch?v=f-k-XvJGkRo

 

 

Переглядів: 434 | Додав: rbsh | Теги: Конкурс стоп Снід, Районний Будинок школяра Прилуцької | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Новини освіти
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz