П`ятниця, 10.05.2024, 18:42
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 11 » Про районний конкурс робіт з декоративно-ужиткового мистецтва «Державні та народні символи України»
10:53
Про районний конкурс робіт з декоративно-ужиткового мистецтва «Державні та народні символи України»

     З метою виховання в учнівської молоді поваги до державних та народних символів України, формування національної свідомості та патріотизму, почуття належності до рідної землі та свого народу, політичної та правової культури 25 квітня 2017 року був проведений районний  конкурс робіт з декоративно-ужиткового мистецтва «Державні та народні символи України» серед учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

У конкурсі взяли участь майже 50 учнів та вихованців закладів району. На виставку-конкурс були подані як індивідуальні так і колективні роботи. Всього у виставці було представлено 20 робіт у розділі декоративно-ужиткове мистецтво (народна лялька, бісероплетіння, вишивка бісером, художня вишивка, модульне оригамі, штучна флористика, ізонитка, гончарство та художня кераміка, тістопластика).

       Представлені роботи були виконані з паперу, солоного тіста, тканини, глини, бісеру, фетру, стрічок, ниток, канви, відрізнялися розкриттям теми та ідеї, оригінальністю виробів, вирізнялися високою виконавською майстерністю, емоційністю та виховною значимістю, відповідали назві та задуму.

        Конкурс продемонстрував художньо-творчі здібності дітей, високий рівень майстерності, естетичний смак та повагу до державних та народних символів України,

На підставі рішення журі визначені переможці конкурсу та нагороджені грамотами районного Будинку школяра Прилуцької районної ради учнів загальноосвітніх та позашкільного навчальних закладів:

У розділі «Декоративно-ужиткове мистецтво»:

Номінація  «Державні та народні символи України»

 олодша вікова категорія від 6 до 10 років)

                І місце

- Мужанов Микита, учень Ладанської гімназії за роботу «Барви України» ізонитка (вчитель Мужанова А.А.)

- Творча група у складі Ковальської Євгенії, Циби Дар’ї, Жовтобрюх Сніжани, Опанасенко Кіри, вихованок гуртка моделювання іграшок - сувенірів «Капітошка» районного Будинку школяра за роботу «На біленькім ллянім полотні….», мішана техніка (керівник гуртка Деревянко Я.С.)

Середня вікова категорія від 11до 15 років

- Касьян Дарина, учениця Сергіївської ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Калинова вільна Україна», вишивка бісером (вчитель Панчошна Л.М.)

- Скрипченко Софія, вихованка гуртка «Золоті ручки» районного Будинку школяра на базі Малодівицької ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Україна –Всесвіт», квілінг (керівник гуртка Дерев’янко Я.С.)

Змішана вікова категорія (від 8 до 16 років і старше)  

                                                      ІІІмісце

- Творча група у складі Рішко Олександра, учня Линовицької ЗОШ І-ІІІст. та

вчителя Рішко Вікторії Володимирівни за роботу « Квітуча моя Вкраїно!», художня вишивка

                              Номінація «Державні символи України»

                                Середня вікова категорія від 11до 15 років

                       І місце

- Кондратенко Ірина, учениця Голубівської ЗОШ І-ІІст. за роботу «Герб України», модульне оригамі (вчитель Кондратенко С.П.)

- Панченко Ангеліна, вихованка гуртка «Художня вишивка» районного Будинку школяра на базі Білорічицької ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Герб України», художня вишивка (керівник гуртка Панченко В.Г.)

                Змішана вікова категорія (від 8 до 16 років)

                                                      І місце

- Творча група у складі Бойко Анни, Шостак Олени, учениць Линовицької ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Народилась Україна нова, небувала, чиста, як дитя…», топі арії (вчителі Доброштан Н.М., Педорич В.М.)

                                 Номінація «Народні символи України»

Молодша вікова категорія від 6 до 10 років

           Гран Прі

- Назаренко Ярослав, учень Дубовогаївської ЗОШ І-ІІІст. за роботи «Дівчина Весна», народна лялька та «Мирна славна Україна», топі арії (педагог організатор Назаренко Л.О.)

                                                І місце

- Похила Дар’я, вихованка гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Фантазія» районного Будинку школяра на базі Заїздської ЗОШ І-ІІст. за роботу «Півник», гончарство та художня кераміка (керівник гуртка Ратинський С.А.)

- Похила Марія, вихованка гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Фантазія» районного Будинку школяра на базі Заїздської ЗОШ І-ІІст. за роботу «Коник», гончарство та художня кераміка (керівник гуртка Ратинський С.А.)

- Шевченко Станіслав, вихованець гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Фантазія» районного Будинку школяра на базі Заїздської ЗОШ І-ІІст. за роботу «Баранчик», гончарство та художня кераміка (керівник гуртка Ратинський С.А.)

                                        Старша вікова категорія від16 до 18 років

                                                  І місце

- Шубіна Галина, вихованка гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Чарівниці» районного Будинку школяра на базі Малківської ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Скарбниця духовності» хатина, змішана техніка (керівник гуртка Кураленко О.А.)

           Змішана вікова категорія (від 8 до 16 років)

                                              ІІІ місце

- Творча група у складі Лазоренка Артема та Лазоренко Ірини, учнів Линовицької ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Мотанки Прилуччини», народна лялька (вчитель Доброштан Н.М.)

2. Нагородити грамотами районного Будинку школяра Прилуцької районної ради за участь у конкурсі таких учнів:

 Номінація «Державні символи України»

- Творча група у складі Король  Марини та Калити Олександра, учнів Голубівської ЗОШ І-ІІст. за роботу «Герб України», мелена кава (вчитель Ташлицька М.М.)

- Герба Артем, учень Линовицької ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Державний герб України»,   (вчитель Совершенна Т.І.)

- Оріненко Вадим, учень Линовицької ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Державний герб України»,     (вчитель Совершенна Т.І.)

- Сокол Анна, учениця Линовицької ЗОШ І-ІІІст. за роботу «Слава Україні!», квілінг (вчитель Силко В.М.)

Вітаємо переможців та бажаємо подальших творчих

виробів та досягнень!

 

​​​​​​                        

       

Переглядів: 490 | Додав: rbsh | Теги: конкурс, Державні та народні символи районни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Новини освіти
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz