Четвер, 09.05.2024, 10:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Квітень » 4 » Про районний конкурс Фестиваль «те-Арт-соціо»
10:33
Про районний конкурс Фестиваль «те-Арт-соціо»

3 квітня 2019 року районним методичним кабінетом відділу освіти Прилуцької РДА проведено районний конкурс Фестиваль «те-Арт-соціо» у двох номінаціях «Флеш – моби» та дитячих театральних колективів «Вистава на соціальну тематику». Конкурс проводився з метою організації в закладах освіти виховної роботи з безпеки й благополуччя дитини, виховання у школярів загальнолюдських цінностей, формування у них моральних якостей, громадянської активності, милосердя та людяності засобами сценічного мистецтва.

У номінації «Флеш- моби» від районного Будинку школяра було представлено 3 номери:

розкрили соціальну тематику  «Не дай СНІДу шанс» вихованці хореографічного гуртка «Форсаж» на базі Канівщинської ЗОШ І-ІІ ст., (керівник Тетяна Якименко) та отримали заслужене ІІ місце

ІІІ місце розділили флеш-моби: «Радій, живи – танцюй на повну силу» вихованці хореографічного гуртка «Дивограй» на базі  Удайцівської ЗОШ І-ІІІст. (керівник Галина Глушко)

    хореографічний гурток «Юність» на базі Охіньківської ЗОШ І-ІІІ ст., (керівник Олена Іваненко) з флеш-мобом ««Рух-це життя, гарантія здоров’я»

У номінації «Вистава на соціальну тематику» розкрили проблему знецінення сімейних бажань і почуттів на користь матеріальних благ у виставі «Цінність людського життя» або «У павутинні спокус» учасники  театру «Креатив», вихованці гуртка  «Мистецтво живого слова» на базі Сухополовянської ЗОШ І-ІІІ ст. під керівництвом Мирослави Шматко та отримали І місце

ІІ місце отримали учасники театру «Сузір’я», що працює  на базі Богданівської ЗОШ І-ІІІ ст. імені Григорія Ващенка, керівник Аліна Погорєлова.

 У виставі «Хочу жити без війни» актори розкрили болючу тему війни  - дітей, які стали свідками бойових дій, які були змушені залишити свої домівки, зазнали що таке голод, втратили друзів та щасливе дитинство.

Переможці у номінації "вистава на соціальну тематику" театри "Сузір'я" та "Креатив" приймуть участь у обласному Фестивалі  «те-Арт-соціо»

 

Переглядів: 310 | Додав: rbsh | Теги: районний Будинок школяра перемога | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Новини освіти
Пошук
Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz