Четвер, 16.05.2024, 13:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Жовтень » 21 » Перемога у Міжнародному конкурсі
11:14
Перемога у Міжнародному конкурсі

20 жовтня  у м. Києві в приміщенні концерт - холу Київського економічного університету  відбувся Міжнародний хореографічний конкурс «Country dance» та Всеукраїнський  хореографічний  конкурс «Моя Україна!». Учасників фестивалю оцінювало висококваліфіковане журі, до складу якого входили народні та заслужені артисти України, провідні фахівці в області культури, дитячої та юнацької творчості.

    Ошатна сцена університету зібрала талановиту молодь з різних куточків України та Європи: Донецька, Ніжина, Тернопільщини, Конотопа, Білої Церкви, Борисполя, Києва, Польщі, Угорщини, Румунії, Білорусії.

  Наші вихованці змагалися на рівні зі зразковими колективами та достойно отримали призові місця. 

   З зворушливою композицією «Мить почуттів» у номінації «Сучасна хореографія» хореографічний колектив «Грація» (керівник Аліна Погорєлова), у складі учнів  Богданівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Григорія Ващенка та Малківської ЗОШ І-ІІ ст. здобув Диплом І ступеня  у  Міжнародному та ІІІ - го у Всеукраїнському конкурсі.

       Хореографічний колектив «Дивограй» (керівник Галина Глушко) у складі учнів  Удайцівської ЗОШ І-ІІІ ст. з запальним танцем «Ми будем танцювати» здобув Дипломи ІІІ ступенів  у  конкурсах.

Хореографічні корлективи Будинку школяра нагороджені Кубком за перемогу, керівники - Подяками. Організатори конкурсів подякували всім за плідну співпрацю в захоплюючій культурній програмі фестивалів та зазначили, що завдяки чуйному відношенню керівників до кожного учасника, діти змогли розкрити свої здібності, талант і уміння.

   Директор районного Будинку школяра Мирослава Шматко вітає творчі колективи з вдалими виступами і достойними результатами та висловлює щиру вдячність за підтримку та допомогу в організації поїздки ТОВ "Прилуцький хлібодар"  в особі директора Супруненка М.І.   

   Бажаємо вихованцям та їх керівникам творчої наснаги, здоров’я та майбутніх перемог!

Переглядів: 241 | Додав: rbsh | Теги: будинок школяра, перемога у Міжнародному конкурсі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Новини освіти
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz