П`ятниця, 26.04.2024, 16:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

  24 березня 2017 року районним Будинком школяра був проведений районний конкурс серед учнів загальноосвітніх та позашкільного навчальних закладів району декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби св ... Читати далі »

Переглядів: 375 | Додав: rbsh | Дата: 05.04.2017 | Коментарі (0)

 26 березня  2017 року у м. Києві   в приміщенні концерт - холу університету ім. Б. Грінченко пройшов Всеукраїнський хореографічний конкурс «Ми – діти України», який був присвячений Міжнародному дню танцю. Мета  конкурсу - естетичне виховання  підростаючого покоління, підтримка і розвиток творчих здібностей, самодіяльної творчості, підвищення творчої активності дітей і підлітків, організація їх дозвілля і активного відпочинку; розширення кругозору та інтелектуального рівня дітей і молоді України. Конкурс проходив у форматі концертної програми. Учасників фестивалю оцінювало висококваліфіковане журі, до складу якого входили народні та заслужені артисти України, зірки естради, педагоги, провідні фахівці в області культури, дитячої та юнацької творчості. Прил ... Читати далі »

Переглядів: 414 | Додав: rbsh | Дата: 27.03.2017 | Коментарі (0)

24 - 25 лютого  2017 року в м. Прилуки проходив ХVІ Міжнародний молодіжний фестиваль «МИСТЕЦЬКІ БАРВИ 2017 який  проводиться з метою підтримки і розвитку творчих здібностей дітей та молоді, розвитку міжрегіональних та міжнародних зв'язків в області дитячої та молодіжної творчості; посилення патріотичного виховання населення, формування у молоді національної свідомості патріота України. У рамках фестивалю реалізувався благодійний проект «Мистецька надія» - для дітей та молоді з обмеженими можливостями, з метою сприяння процесу соціальної реабілітації дітей та молоді з обмеженими можливостями, виявлення таланту та розвитк ... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: rbsh | Дата: 27.02.2017 | Коментарі (0)

З метою стимулювання молоді до здорового способу життя та позитивної соціальної орієнтації, залучення до програм створення інформаційного поля здоров’язберігаючих технологій 17 лютого 2017р. районним Будинком школяра згідно плану роботи був проведений районний етап обласного конкурсу «Твоє здоров’я», в якому взяли участь 34 школярі, вихованці та учні 8-10 класів навчальних закладів району.

Конкурс проводився у двох номінаціях: «Мультимедійний проект», «Інтернет проект». На розгляд журі було подано 8 робіт із 6 навчальних закладів району Линовицької, Івківської, Дубовогаївської. Лісовосорочинської ЗОШ І-ІІІст., Ладанської гімназії та районного Будинку школяра. Всього 7 робіт у номінації &la ... Читати далі »

Переглядів: 230 | Додав: rbsh | Дата: 27.02.2017 | Коментарі (0)

Вже п’ятий рік поспіль районний Будинок школяра проводить районний конкурс обдарованої молоді Прилуччини  «Поліський зорепад» у різних номінаціях, підтверджуючи призові місця у відповідному обласному конкурсі.

14 лютого в Дідовецькому Будинку культури, з метою виявлення талановитих, творчих дітей, колективів Прилуччини, пошуку кращих авторських постановок та розвитку нових форм українського народного танцю, підвищення виконавської майстерності; відродження, збереження та популяризація національних цінностей; активізація пошукової роботи; популяризація досягнень видатних особистостей регіону в різних галузях мистецтва був проведений  V районний відбірковий очний етап «Поліський зорепад – 2017. З народного джерела» у номінація ... Читати далі »

Переглядів: 367 | Додав: rbsh | Дата: 15.02.2017 | Коментарі (0)

Кожна дитина – справжня перлина

Під девізом: «Творчість заради майбутнього!» 28 січня 2017 року у м. Києві у Колонній залі Київської міської державної адміністрації пройшов Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької  творчості «Перлина Fest», який був проведений з метою показати усю культурну різноманітність України, увібравши самобутність традицій, що передаються від покоління до покоління протягом нашої історії.

          Конкурс відбувся за підтримки Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Української Асоціації районних та обласних рад» та Київської міської державної адміністрації. А також українсько-німецької благодійної організації «Благодійний фонд інновацій та розвитку» та івент-компанії «Перлини України». Інформаційним пар ... Читати далі »

Переглядів: 337 | Додав: rbsh | Дата: 30.01.2017 | Коментарі (0)

          На виконання Указу Президента України від 22.01.2016 №17 «Про заходи з відзначення 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років», з метою вшанування памяті юних Героїв Крут, 29 січня відбудуться обласні заходи біля Меморіального комплексу «Пам’яті Героїв Крут».

            Заплановано проведення  Молодіжної акції «100 добрих справ до 100-річчя подвигу Героїв Крут», де однією з умов є запис молодіжного відеопосилання «Пам’ятаймо про Героїв Крут».

        Вихованці районного Будинку школяра долучилися до акції та передали патріотичні відеопосилання у сектор у справах сім’ї, молоді та спорту Прилуцької райдержадміністрації, які будуть передані до музею Меморіально ... Читати далі »

Переглядів: 609 | Додав: rbsh | Дата: 26.01.2017 | Коментарі (0)

         Новорічні свята наближаються й першим їх вісником є Свято Святого Миколая, яке припадає на 19 грудня. Вважається, що діткам, які гарно поводили себе протягом року, він кладе під подушку  подарунки та солодощі, а хто не дуже добре – різочку.

Так, 16 грудня у районному Будинку культури пройшов святковий захід до Дня Святого Миколая. Свято організоване для  дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей учасників антитерористичної операції та дітей, які в цей складний час є вимушеними переселенцями. Участь у святковій програмі взяли і вихованці районного Будинку школяра. Атмосфера добра й чарівності панувала на святі, зустрічі з улюбленими казковими персонажами, особисте знайомство зі Святим Миколаєм і, звичайно, багато подарунків та солодощів.

... Читати далі »

Переглядів: 275 | Додав: rbsh | Дата: 19.12.2016 | Коментарі (0)

Напередодні Міжнародного Дня інвалідів 02 грудня 2016 року в фойє Чернігівського міського палацу культури проведено благодійну мистецьку акцію «Творчість дарує Шанс», яку проводить Чернігівське міське громадське об’єднання інвалідів «Шанс». Не залишились байдужими і 12 загальноосвітніх шкіл Прилуцького району та районний Будинок школяра Прилуцької районної ради. Це картини, творчі роботи з дерева, глини, тіста, бісеру, тощо.

За всі зібрані під час благодійної мистецької акції кошти планується придбати спеціалізований автомобіль з підйомником для людей з інвалідністю

Переглядів: 243 | Додав: rbsh | Дата: 12.12.2016 | Коментарі (0)

 23 листопада 2016 року на базі Дідовецького Будинку культури  відбувся  районний конкурс на краще виконання пісень англійською мовою. Організатор конкурсу - відділ освіти Прилуцької райдержадміністрації та районний Будинок школяра Прилуцької районної ради.

   Конкурс проводився у номінаціях: солісти, дуети, тріо, ансамблі, у якому взяли участь 52 учні з 19  шкіл Прилуцького району та вихованці районного Будинку школяра. Ведучі  заходу Мирослава Шматко директор районного Будинку школяра та Сергій Зубань  вчитель англійської мови Линовицької ЗОШ І-ІІІ ст. поєднали творчий тандем української та англійської мов.

 

 

 

 

 

 

   Конкурсанти показали високу виконавську майстерність, творчу інд ... Читати далі »

Переглядів: 533 | Додав: rbsh | Дата: 23.11.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 »
Форма входу
Новини освіти
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz